Malerfirmaet Herkules

Stabilt malerfirma i 18 år – vi kan stå inde for vores malerarbejde

Malerfirmaet Herkules udfører alt forefaldende malerarbejde både ude og inde. Udlært som maler i 1984 og med egen virksomhed Malerfirmaet Herkules siden 2000 har Palle Rolff Rasmussen stor erfaring med alle opgaver inden for malerfaget. Det kommer dig til gode som kunde.

Malerfirmaet Herkules er et enkeltmandsfirma, som ligger på Amager. Palle Rolff Rasmussen er udlært maler og har dybdegående viden om materialer, underlag, grundbehandlinger og produkter inden for faget. Det betyder, at du kan være helt tryg ved, at din opgave bliver løst på bedste måde og lige efter bogen. Det betyder også, at du ved, at det altid er malermesteren selv, der kommer ud til din opgave.

Derudover kan du roligt regne med, at Malerfirmaet Herkules holder, hvad vi lover. Vi er pligtopfyldende, og det betyder, at vi kommer til aftalt tid og færdiggør opgaven til aftalt tid. Firmaets 18 år i branchen er i sig selv en god garanti for, at vi kan stå inde for vores malerarbejde.

Vi påtager os både renovering, vedligehold, og forsikringssager – og vi maler for både private og erhverv på hele Sjælland.